Razpis – Otroški gladiatorček

MALI OTROŠKI URBANI GLADIATORČEK MARIBOR 2020

ZDAJ GRE ZARES: Tudi letos se dogodek vrača v štajersko prestolnico. Izziv za najmlajše je primeren za vse otroke od 5-14 let. Otroci premagujejo ovire in trase, ki so primerne za vse starostne skupine. Dogodek bo ponovno organiziran v sklopu Maribor sport festa.

KAJ JE OTROŠKI URBANI GLADIATORČEK? Dogodek predstavlja izziv, namenjen vsem starostnim skupinam vseh stopenj pripravljenosti. Udeleženci na različno dolgih trasah premagujejo raznolike ovire kot so naprimer: plazenje po blatu, kotaljenje gum, met sulic v tarčo, prenašanje bremen, kotaljenje gum in druge. Čas ni prvotnega pomena, ampak sta v ospredju zabava, dokazovanje samemu sebi, premagovanje strahov in druženje. Prireditve so zabavne in zelo zanimive za najmlajše udeležence in tudi gledalce.

DATUM DOGODKA: Nedelja 20. september, od 11.00 ure dalje.

STARTNO-CILJNO PRIZORIŠČE: Start in cilj bo v Drava centru (enako kot lani).

OKREPČEVALNICE: Na trasi in v ciljubomo zagotovili okrepčevalnice, na kateri bo na voljo voda, sadje, sladice, ki bodo najmlajšim olajšale udeležbo na dogodku.

PRIJAVE: Prijave so možne preko spleta ali na dan dogodka na prizorišču od 9.00 ure dalje.

START: Prve skupine otrok bodo startale ob 11.00 uri. Vsaka naslednja skupina se bo na traso podala, ko prva skupina s poligonom konča.

TRASE: Na voljo bodo 3 trase, primerne glede na starost udeležencev.

OVIRE: Na voljo bo precej tematskih ovir, ki so vse nezahtevne in speljane v naravnem okolju.

OPREMA ZA UDELEŽENCE: Naši udeleženci lahko sodelujejo v običajnih športnih oblačilih, primernih za tovrstne dogodke. Pričakujte, da bodo otroci imeli oblačila v cilju umazana, nekatera tudi raztrgana, zato ne priporočamo nastopa v belih majčkah in lepih trenerkah. Zato otroke oblecite vremenu in poligonu primerno. Dolgi ali kratki rokavi, tudi to je večkrat dilema udeležencev, a izbiro prepuščamo vam. Naj bo otrokom čim bolj udobno, da se bodo lahko čim bolj sproščeno in brez slabe vesti plazili po blatu in plezali preko ovir.

ŠTEVILO UDELEŽENCEV: otroke bomo glede na število prijavljenih porazporedili v posamezne starte in časovne intervale.

STARTNINA ZNAŠA :

  • TERMIN 1, 10 EUR, s plačilom do vključno 10.9.2020
  • TERMIN 2, 15 EUR, s plačilom od 11.9. dalje in na dan dogodka

STARTNINA VKLJUČUJE:

  • spominsko majčko dogodka (prijavljeni s plačano startnino do vključno 3. junija),
  • darilni nahrbtnik z darili pokroviteljev dogodka,
  • nastop na dogodku,
  • spominsko medaljo,
  • spominsko diplomo,
  • štrudelj, sadje in pijačo v cilju ter
  • nepozabno gladiatorsko doživetje.

Predprijave se upoštevajo LE s plačano startnino.

ORGANIZATOR: ŠPORTNO DRUŠTVO MARIBOR SPORT FEST, Limbuško nabrežje 2, 2341 Limbuš, TRR: SI56 0510 0801 5775 781, odprt pri A BANKI, sklic 00 20092020.

STARTNINA POLEG NAŠTETEGA VKLJUČUJE ŠE: pijačo in sadje na okrepčevalnicah, organizirano prireditev s postavljenimi ovirami, zdravstveno službo, zavarovanje odgovornosti udeležencev, zanimive trase ter dobro družbo, vrhunsko zabavo in včasih tudi nepozabne spomine s solzami ali nasmehom na obrazih naših najmlajših.

NAGRADE: Med vsemi udeleženci prireditve bomo izžrebali zanimive nagrade pokroviteljev.

POMEMBNO!! STARŠI S SEBOJ K PRIJAVAM PRINESITE IZPOLNJENO IZJAVO O OMEJITVI ODGOVORNOSTI, KI JO NAJDETE TUKAJ

V primeru odpovedi zaradi neudeležbe ali zdravstvenih problemov 14 dni pred dogodkom vrnemo startnino, zmanjšano za administrativne stroške v višini 5 EUR. Med 14 dni do vključno 4 dni pred dogodkom zaradi neudeležbe ali zdravstvenih problemov vrnemo kupnino v višini 50 %. Po tem roku že vplačane startnine ne vračamo.

Dodatne info o dogodku in vprašanja nam lahko posredujete na: info@mbsportfest.eu