Razpis – Urbani gladiator

RAZPIS DOGODKA URBANI GLADIATOR MARIBOR 2022

Letos se polni optimizma vračamo v center štajerske prestolnice. Preko 2000 udeležencev je do sedaj že uživalo na nezahtevnih, a zabavnih trasah, ki so udeležencem dala na ogled Maribor z okolico.

DATUM DOGODKA: nedelja, 19. junij 2022

STARTNO-CILJNO PRIZORIŠČE: Start in cilj bo v centru Maribora, na Grajskem trgu

OKREPČEVALNICE: Na trasi bomo zagotovili okrepčevalnice, na katerih bodo na voljo voda, banane in energijski napitki, ki vam bodo olajšala pot do cilja.

PRIJAVE: Prijave so možne preko spleta ali na dan dogodka na prizorišču od 8.30 ure dalje.

SKUPINSKO OGREVANJE bo organizirano ob 10.45

START prvih ekip bo ob 11.00 uri. Vsaka naslednja ekipa pa se na traso poda s 30 sekundnim zamikom

TRASE: Na voljo bodo 3 trase, ki so na voljo na ogled TUKAJ.

KDO SODELUJE NA URBANEM GLADIATORJU? Verjeli ali ne, na naših dogodkih je v povprečju 35–40 % žensk. Ogromno udeležencev je članov istega kluba ali organizacije, ki dogodek vzame kot odličen teambuilding. Kar precej pa je zaposlenih, ki jim direktorji ali lastniki omogočijo zabavo in sprostitev stresa.

KAJ JE URBANI GLADIATOR? Urbani gladiator je ekipni izziv, namenjen vsem starostnim skupinam vseh stopenj pripravljenosti. Udeleženci na različno dolgih trasah premagujejo raznolike ovire. Čas ni prvotnega pomena, ampak sta v ospredju teambuilding in druženje. Prireditve so zabavne in zelo zanimive za udeležence in tudi gledalce.

OVIRE: Plezanje preko stene, hoja po gumah, drča velikanka, vlečenje gum, plazenje pod bodečo žico, puzanje po blatu, nošenje in vlečenje bremen, preskok ognja, hoja po »štengah«, metanje sulic, preskok ovir  …

KAZNI PRI OVIRAH: Ker se je na našem dogodku potrebno ob zabavi vendarle tudi potruditi, so za neizvedbo ovir oz. neizpolnjevanje nalog pri ovirah predvidene kazni. Vojaške poskoke ali svetovno znane BURPIJE ali SKLECE (v količini 20 kom, odvisno od težavnosti ovire) bo potrebno izvesti vsem tistim, ki ovir ne bodo želeli ali ne bodo zmogli premagati. Ženskam damo na voljo tudi sklece. Če posameznik tudi kazni ni sposoben izvesti, morajo le-to opraviti ostali člani ekipe. Naši pomočniki vam bodo pomagali pri štetju, ko boste že utrujeni.

OPREMA ZA UDELEŽENCE: Naši udeleženci lahko sodelujejo v običajnih športnih oblačilih, primernih za tovrstne dogodke. Pričakujte, da bodo oblačila v cilju umazana, nekatera tudi raztrgana, zato ne priporočamo nastopa v belih srajcah in kravatah, razen če ste del maskirane ekipe in se potegujete za nagrade, ki jih vedno izžrebamo med najzanimivejšimi tematskimi ekipami. Nekateri na rokah nosijo tudi kolesarske ali fitnes rokavice, ki varujejo dlani. Zato se oblecite vremenu primerno. Dolgi ali kratki rokavi, tudi to je večkrat dilema udeležencev, a izbiro prepuščamo vam. Naj vam bo udobno, da se boste lahko čim bolj sproščeno in brez slabe vesti plazili po blatu in plezali preko sten.

ŠTEVILO UDELEŽENCEV EKIP: Kot vedno, je tudi letos naš dogodek namenjen posameznikom in ekipam, le-te pa so lahko poljubno velike, od minimalno 1 do maksimalno 10 udeležencev. Lahko so mešane, moške, ženske. 

STARTNINE: Startnina na osebo je enotna, ne glede na število članov v ekipi.

CENA STARTNINE:

 • EARLY BIRDS PRIJAVE do vključno 13.4. do 15.00 ure, 25 EUR / OSEBO
 • 2. TERMIN bo od 14.4. do vključno 8.6. do 15.00 ure, 30 EUR / OSEBO
 • 3. TERMIN bo od 9.6. DALJE in na dan dogodka, 35 EUR / OSEBO

Startnino za ekipo poravna kapetan. Če plačuje oseba, ki ni kapetan, nam javite podatke, da bomo vedeli za koga je bila startnina poravnana. Če plačujete za druge ekipe nam prav tako javite njihove podatke na naš e naslov: info@mbsportfest.eu

POSEBNI POPUSTI IN AKCIJE ZA KLUBE, DRUŠTVA IN PODJETJA:

 • 5-10 udeležencev 10% popust
 • 11+ udeležencev 15 % popust
 • 21+ udeležencev 20 % popust
 • 31+ udeležencev 25 % popust
 • Družine 4 udeleženci in več 25% popust

Startnino poravnate na TRR organizatorja: ŠPORTNO DRUŠTVO MARIBOR SPORT FEST, Limbuško nabrežje 2, 2341 MARIBOR. TRR: SI56 6100 0002 5168 743, SKLIC je datum dogodka: 00 19062022

STARTNINA POLEG NAŠTETEGA VKLJUČUJE ŠE: 

 • spominsko majico
 • spominski nahrbtnik
 • tekaške nogavičke
 • bon za malico v cilju

pijačo in sadje na okrepčevalnicah, organizirano prireditev s postavljenimi ovirami, zdravstveno službo, zavarovanje odgovornosti udeležencev, zanimive trase ter dobro družbo, vrhunsko zabavo in nepozabne spomine, ki jih Mastercard ne more kupiti. 

NAGRADE: Med vsemi udeleženci prireditve bomo izžrebali bogate nagrade pokroviteljev. Pomemben pa je seveda tudi izgled. Zato smo se odločili, da bomo najbolj izvirne maske in skupine po dogodku tudi nagradili. Slike bomo objavili na našem FB-PROFILU in po vsakem dogodku izžrebali nagrade, med katerimi bodo tudi gratis startnine za udeležence.

FACEBOOK: Všečkajte in spremljajte našo uradno stran na socialnih omrežjih in se potegujte za dodatne nagrade, ki bodo na voljo v nagradnih igrah, ki jih bomo izvajali do dogodka.

Svojo udeležbo lahko potrdite tudi na DOGODKU na FB-strani in se potegujete za brezplačno startnino za posameznika in za ekipo. Nagradna igra je na voljo TUKAJ.

OSTALO: Prihaja dogodek, na katerem boste utrujeni, umazani, blatni, premočeni, vendar nasmejani in v cilju izjemno zadovoljni. Ponosni predvsem nase, da ste sposobni iz sebe iztisniti NAJVEČ!! Spominska medalja bo gotovo še dolgo visela na steni vaše sobe, z unikatno spominsko diplomo pa se boste hvalili pred vsemi prijatelji … garant. 

POMEMBNO!! UDELEŽENCI DOGODKA S SEBOJ K PRIJAVAM PRINESITE IZPOLNJENO IZJAVO O OMEJITVI ODGOVORNOSTI, KI JO NAJDETE TUKAJ: IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI MARIBOR

V primeru odpovedi zaradi neudeležbe ali zdravstvenih problemov 14 dni pred dogodkom vrnemo startnino, zmanjšano za administrativne stroške v višini 5 EUR. Med 14 dni do vključno 4 dni pred dogodkom zaradi neudeležbe ali zdravstvenih problemov vrnemo kupnino v višini 50 %. Po tem roku že vplačane startnine ne vračamo.

SE VIDIMO